fredag den 22. maj 2015

Vind BabySpyder aktivitetsstativ

Nu kan du vinde det lækre BabySpyder aktivitetsstativ i træ fra Franck&Fischer til en værdi af 699 kr!

Skriv i kommentarfeltet hvorfor dig og dit barn skal vinde, så deltager du automatisk i konkurrencen.

Vinderen finder vi mandag aften.

Babyspyder giveaway
Giveaway! Vind lækkert BabySpyder aktivitetsstativ.

48 kommentarer:

Christine sagde ...

Jeg synes jeg og mit barn skal vinde fordi hun er en sprælsk lille baby der trænger til udfordrende legetøj og fordi vi lige er flyttet, så det ville være perfekt med lidt nyt.

Mai sagde ...

Åh, det er så pænt! Vi HAR ikke noget aktivitetsstativ, så dét må være vores vældigt gode grund :)

God dag!
kh.

Joan Prangsgaard sagde ...

Vi skal vinde, fordi vi slet ikke har noget aktivitetsstativ! Jeg er sikker på, min dejlige datter ville elske at ligge der og kigge på de skønne figurer:-)

Lisbeth Ellebæk sagde ...

Hej Naturebaby, jeg vil rigtig gerne vinde legestativet, ikke til mig selv og min baby, men til min lillebrors lille nye Ida. De bor lige nu i kælderen hjemme hos vores mor, men fra om en fra om en måned har de fået en lejelejlighed tæt på os. Før boede de i en lille fremlejelejlighed, så de har ikke særlig mange møbler, så der vil være rigtig fin og god plads til legestativet i Idas nye hjem.

Simone Henriette Witzansky sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Esben Vad sagde ...

Det vil være perfekt til lille Aksel, vi mangler præcis sådan et fint stativ til ham!

Simone Henriette Witzansky sagde ...

Først og fremmest er det et virkelig lækkert design! Lille pigen i min mave (forventet ankomst til august) og jeg bør vinde dette lækre aktivitetsstativ af mange grunde: Er førstegangs gravid og alene størstedelen af min graviditet da far er i sydkorea for at studere (det er ret hårdt ikke at have nogen hjælp eller nogen til at dele de små øjeblikke med!!), dernæst er både far og jeg studerende og har ikke så mange midler, det er første barn på begge sider så vi har desværre ikke mulighed for at arve noget fra nogen. Håber meget vores kommende lille pige for glæde at dette stativ.

Lena Landgreen sagde ...

Det må være min lille datter på 9 uger der skal vinde det 😊 hun er ved at finde interesse for ting omkring hende og et legetøjsstativ ville være super.

Liv og Lena

Nal@pwc.dk sagde ...

Fordi lille Theodor elsker nyt, elsker at gribe ud efter ting, elsker lyde til at hænge på og fordi det er så fint og så "naturligt"!

Miss Maiken sagde ...

Uh.. Jeg kunne faktisk godt tænke mig at vinde den til min søster... Hun venter tvillinger, som skal ankomme når som helst nu, så jeg ved, at hun vil sætte stor pris på denne skønhed til at aktivere - sammen eller i skiftehold ;o) De er lige flyttet i hus, og den vil passe perfekt ind!
Mvh. moster Maiken

Marianne Rahbæk sagde ...

Som kommende forældre (8 dage til termin!) der elsker det naturlige, men som studerende nogle gange må gå på kompromis, vil det lande et sted, hvor det vil bringe enorm glæde!

Line Stoltenberg sagde ...

Min datter vil elske at studere og udforske de fine dyr på dette stativ. Hun er vild med former og farver og dette stativ forener disse to ting på den smukkeste måde!

Cécile sagde ...

Vi vil gerne deltage i konkurrencen om denne fine stativ. Lille Karin vil få stor glæde af det!
Tak!

Karina Hørlyk sagde ...

Lækkert design og kvalitet, passer perfekt til min lille natur baby Petrine😊☀️

Helle Hartvig sagde ...

Jeg må vinde det lækre aktivitetsatstiv, til mit første barnebarn. Jeg har allerede købt mig fattig i nuttede lækre ting, så nu er der ikke penge til aktivitetstativ.
God pinse
Helle Hartvig

Karen Walther-Rasmussen sagde ...

Jeg vil gerne vinde sådan et flot stativ til min dreng. Han er helt vild med huller og de fanger altid hans opmærksomhed, så mon ikke han ville fornøje sig over at ligge og kigge på alle de huller. Så kan der komme legetøj i hullerne med tiden når hullerne ikke er så spændende mere☺

Anne-Grete Rask sagde ...

Det skal jeg da klart vinde til mit lille barnebarn der bliver født om 13 dage. En lille dreng der har været ventet i mange år.
Jeg er helt sikker på at han vil kunne få mange gode og inspirerende timer til at gå med det MEGET fine og naturlige aktivitetsstativ :-)

Katrine Hansen sagde ...

Mit lille barn som komme til verden til december ville få utrolig stor glæde af sådan et aktivitetsstativ. Syntes det er lækkert og beroligende at man ikke skal bekymre sig om hvorvidt der er skadelige stoffer i, når baby ligger og putter det hele i munden <3

CelineSofie sagde ...

Min lille pige på 3 uger skal vinde fordi hun er sød og dejlig og mor ikke har købt et til hende endnu fordi hun går meget op i naturlige produkter og SU'en desværre ikke altid står mål med ønskerne.

Lotte sagde ...

Vi købte aldrig et aktivitetsstativ til vores første barn, da de ofte er så grimme! Men dette er da for fint, og da jeg er gravid igen, vil det da være super til den lille nye! :-)

Susanne sagde ...

Smukt enkelt harmonisk design , hvor højde størrelse og farver harmonere med hinanden
Det naturlige møde omkring barnets motoriske udvikling. Et "must have"

Elsie Ralston sagde ...

Denne aktivitet center er perfekt til min lille energiske peruvianske-dansk pige. I can feel her kick my belly right now, and soon we'll have her here and we'd love to be prepared with all she needs to develop her potential :-)
Tak for konkurrencen!
Elsie

valueinlife sagde ...

Som en meget spændt, kommende førstegangs-far, ville det være utroligt dejligt at kunne overraske kommende mor (og naturligvis også baby!), med sådan en flot gave.

Henriette Bundesen sagde ...

Det ser super lækkert ud, og det vil være perfekt til at hænge hjemmelavede aktiviteter i, som jeg og min dejlige familie vil lave:)

Waseem khan sagde ...

Hej naturbaby. Dette ville være perfekt til vores lille prinsesse da hun er fuld af energi og vi går meget op i naturprodukter, til hende da jeg ikke vil have at det skal indholde en hel masse. hun har stadig ikke et da vi ikke har råd.:) så vi vil blive rigtig glade for det :)

Camilla Kærgård sagde ...

Uhh den vil vi gerne vinde, da både storesøster og lillebror vil synes det er et kæmpe hit. Her kan de ligge sammen, mens storesøster fortæller røverhistorier og lærer unoder fra sig...

Margit sagde ...

Vi vil gerne vinde det til vores 5 måneder gamle datter. Her kan hun lege med sin storesøster på 3 1/2 år og det er perfekt til at de kan lege på lillesøsters premisser og styrke deres relation.

Margit sagde ...

Vi vil gerne vinde det til vores 5 måneder gamle datter. Her kan hun lege med sin storesøster på 3 1/2 år og det er perfekt til at de kan lege på lillesøsters premisser og styrke deres relation.

Anne sagde ...

Vi venter os en lille dreng om et par måneder, og det er vigtigt for os at undgå en masse grim kemi. Så vi håber, at vi vinder aktivitetstativet - for det er jo også super fint:-)
Kh, Anne

Katrine sagde ...

Det stativ ser super fint ud. Jeg vil rigtig gerne vinde det, da jeg venter mit første barn til august. Jeg tror det bliver en meget aktiv lille dreng, hvis han slægter sin far bare lidt på, så det kunne være fedt med noget som dette til ham.
Derudover er både jeg og min kæreste studerende, så vi køber de fleste andre ting brugt for at spare penge. Derfor kunne det være super fedt med en enkelt rigtig lækker ting til vores søn.

Johanne Bork sagde ...

Jeg venter mit første barn, og vil rigtig gerne have legetøj til baby, som jeg ikke skal være bekymret for at der bliver suttet på + vi bor i en lejlighed hvor den ville passe super godt ind :)

Rikke Viborg sagde ...

Vi vil gerne deltage i denne konkurrence. Vi har lige fået barn nr 4. Samme far - samme mor;-)
lille Cornelius vil elske at teste dette lækre stativ. :-)

Kurt Jørgensen sagde ...

Det lækre stativ ville være perfekt til mine kommende tvillingebørnebørn en dreng og en pige vi glæder os til de bliver født sidst i juni 😘😄

Mia sagde ...

Som kommende mor (og sygemeldt med bækkenløsning!) ønsker jeg at vinde dette pragtfulde natur-aktivitetsstativ i simpel, dansk design, som allerede står skrevet øverst på min ønskeliste til vores kommende datter... Jeg vil glæde mig over at kunne sætte mit eget præg med valget af aktivitetslegetøj samt tæppe for at stimulere min datters sanser, mens mor her får fornøjelsen af at nyde designet med god samvittighed med tanke på miljøet :-) Et absolut must-have! Ønsker jer en rigtig god pinseferie

Camilla Hovej sagde ...

Fordi det er det smukkeste aktivitetsstativ der er lavet - det vil pynte i vores stue :) Mathilde vil elske at lege med det :)

Charlotte Høj Jensen sagde ...

Jeg vil SÅ gerne vinde det fine aktivitetsstativ til min lille baby, som ankommer til september. Grunden til at netop jeg skulle vinde er fordi jeg er gået all in på at undgå kemi i hjemmet. På alle tænkelige måder og jeg elsker Naturebaby for at gøre det nemt at finde økologiske og bæredygtige produkter. Dette stativ ville passe perfekt ind i det økologiske hjem :)

Inge Kappel sagde ...

Jeg vil gerne vinde den til min datter. Hun er 30 år og har netop for 5 uger siden, født deres 2. Barn. En dejlig lille dreng og de har en pige på 2 år ��
De bor i kbh og jeg, min datters mor og børnebørnenes mormor, bor i Nordjylland og savner dem dagligt. Derfor vil jeg så gerne vinde denne til dem, da jeg også ved, at den vil bringe lykke i en 3 værelses lejlighed i kbh. Og da det vil være så dejlig en gave til en dejlig lille familie.
I barselsgave købte jeg jeres økologiske babyhåndklæde til dem og den gjorde stor lykke.
Med venlig hilsen en mormor, der håber
Inge Kappel

Unknown sagde ...

Min søn Thor og jeg skal da vinde dette stativ fordi vi ikke har et aktivitetsstativ i forvejen og fordi det ville være super flot og spændende legetøj, som jeg er sikker på ville gøre ham utrolig glad at udforske. :)
Natalie Heise

Lillemor sagde ...

Vores lille dreng som er på vej skal have det! Vi har givet vores gamle stativ til genbrug, så de andre kunne få glæde af det, og nu mangler et selv :-)

Viktoriya Chorna sagde ...

Viktoria

Vi vil vinde den fordi den vil passe perfekt til vores lille pige! :-)

Anonym sagde ...

Til mit første barnebarn født den 11.05.15.
fordi han har fortjent det.

Vivi Larsen sagde ...

Vi vil super gerne vinde dette fantastiske stativ, da min kæreste har ønsket sig det fra starten af min graviditet og vi har desværre ikke råd til det, da vi begge er studerende. Det ville være en skøn gave at give ham og vores lille søn der lige er begyndt at få glæde at et aktivitetsstativ.
Desuden bor vi på 35 kvm og her ville det være skønt med et stativ der nemt kan foldes sammen og lægges væk når det ikke bruges!

Susie Andersen sagde ...

Jeg vil rigtig gerne vinde aktivitets stativet fordi jeg i et spontant forsøg forsøgte, at snitte, slibe og sammensætte mit eget. Men da jeg her i min graviditet er nedlagt med bækken og symfyse løsning, samt har været indlagt flere gange med kvalme og opkast, har jeg måtte opgive mit kreative projekt med at lave mit eget. Vores økonomi er meget stram, da jeg er studerende, så derfor har vi ikke råd til at købe et aktivitetsstativ, men det står højt på vores ønskeliste :-).

mormor sagde ...

jeg vil rigtig gerne vinde aktivitetsstativ til mit første barnebarn, fordi det er netop det han mangler. Han har ellers alt andet i Frank & Fischer

Ravn sagde ...

Jeg vil rigtig gerne vinde aktivitetsstativet til min lille dreng, der kommer til verden i slutningen af juli. Allerede nu er han fuld af spræl og vil nyde at opdage sig selv og verden under sådan et aktivitetsstativ.

mariya sagde ...

Vores Aksel burde helt klart vinde dette fine aktivitetsstativ - hans yndlingsdyr er nemlig præcis elefanten og uglen!! Han griner så sødt hver gang vi siger 'brrr' som en elefant eller 'uuh uuh' som en ugle. :-)

Line sagde ...

Elsker bare de lækre ting fra Frank & Fischer, som jeg synes min længe ventede søn skal have. Der er også plads til at st storebror kan sidde ved siden af og lege med.

Mariehønen sagde ...

Sikke et smukt og samtidig spændende aktivitetsstativ. Det vil jeg virkelig gerne vinde til min lille baby som stadig ligger i maven. Det er vores første barn, et lille mirakel som har ladet vente på sig i mange år. Men nu vokser vores lille blob og jeg ønsker at give den al det bedste når den kommer til verden <3