torsdag den 5. august 2010

Natursutter og Naturlige amme indlæg i uld

Vidste du at vi hos Naturebaby sætter pris på at alt er lavet så naturligt som over hovedet muligt?! Det gælder både når det kommer til mor - og til baby.
Naturebaby har derfor et bredt udvalg af rene produkter - fri for kemi - hormonforstyrrende stoffer og andre skadelige ting.

Både når det kommer til ting baby skal kunne putte i munden - så som vores Natursutter, der er fri for giftstoffer, hormonforstyrrende stoffer, allergifremkaldende stoffer, kræftfremkaldende stoffer og kemiske blødgørere. De er hygiejniske og nemme at holde rene da de er støbt i et stykke. Natursutten kan man med god samvittighed give sit barn i munden.

Natursut


Også når det kommer til mor, har vi skønne produkter at tilbyde. Når man ammer er det vigtigt at holde brystet tørt og varmt, for at undgå brystbetændelse og stoppede mælkekirtler. Vores amme indlæg uld og silke, ikke bare varmer brystet helt fantastisk - det absorbere også mælken og holder brystet tørt. Deres bløde overflade gør også at din brystvorte ikke bliver irriteret og øm. De er lavet af et lag merino uld og et lag silke. Det gør dem bløde og smidige, så de ligger ekstra godt i amme-bh'en.

Ammeindlæg


Der er mange gode grunde til at vælge det naturlige - og den vigtigste må være, at give sin lille baby den mest naturlige, gode start på livet :O)

Ingen kommentarer: